Populaire queer komedie 'Red, White, and Royal Blue' krijgt vervolg op Amazon

Populaire queer komedie 'Red, White, and Royal Blue' krijgt vervolg op Amazon

De romantische komedie heeft afgelopen weekend de prijs voor populairste queer productie gewonnen.

Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat er een vervolg komt op de romantische komedie Red, White and Royal Blue. In de film begint de zoon van de Amerikaanse president een relatie met de kroonprins van het Verenigd Koninkrijk.

De hoofdrolspelers Nicholas Galitzine en Taylor Zakhar Perez zullen hun rollen van Alex en Prins Henry opnieuw spelen.

Los Angeles
Red, White and Royal Blue is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Casey McQuiston. De schrijver gaat meewerken aan het script van de tweede film. Details over het plot van de nieuwe film zijn op dit moment nog niet bekend.

De film was in 2023 een grote hit op Prime Video en kreeg positieve reacties van critici en fans. De aankondiging voor een vervolg werd door de cast en crew gemaakt tijdens een speciale vertoning van de eerste film in Los Angeles.

@entertainment_weekly Fancy another slice? 'Red, White and Royal Blue' is officially getting a sequel! ?????? #RWRBMovie #TaylorZakharPerez #NicholasGalitzine #UmaThurman #RWRBSequel ? original sound - Entertainment Weekly


Populairste queer film
Red, White and Royal Blue viel afgelopen weekend in de prijzen bij de GLAAD Media Awards. GLAAD reikt elk jaar prijzen uit aan mediaproducties die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan LHBTI+-emancipatie.

De film van Amazon won de prijs voor populairste queer productie van het afgelopen jaar. Ook de Netflix-serie Heartstopper en de HBO-serie The Last of Us vielen in de prijzen.



Red, White en Royal Blue is nu te streamen op Amazon Prime Video. Een releasedatum voor het vervolg is nog niet bekend.

NieuwsFilm