Eerste poster van Amy Adams veelbelovende maar bizarre 'Nightbitch'

Eerste poster van Amy Adams veelbelovende maar bizarre 'Nightbitch'

Een vrouw die in een hond verandert, is dat mogelijk of heeft ze een hele rijke fantasie?

Amy Adams is een van de beste actrices die er rondloopt in Hollywood. Niet zo heel gek dus, dat heel wat filmfanaten uitkijken naar haar nieuwste project, Nightbitch. Hier is nu ook de eerste officiële poster van verschenen.

Misschien komt de titel je wel bekend voor. Het gaat hier namelijk om een verfilming van Rachel Yoders gelijknamige boek, dat sterk werd onthaald. Het verhaal is wel tamelijk apart, aangezien het draait om een vrouw die denkt dat ze langzaam maar zeker in een hond aan het veranderen is.

Film
De film wordt gemaakt door regisseuse Marielle Heller. Zij wist al eerder hoge ogen te gooien met Can You Ever Forgive Me? en A Beautiful Day in the Neighborhood.

Net zoals het boek zal de film zich focussen op deze vrouw, die bekend staat als 'Nightbitch'. Nadat zij moeder is geworden, heeft ze het gevoel dat ze haar identiteit en menselijkheid aan het verliezen is. Vervolgens krijgt ze ook te maken met vreemde transformaties...

Poster
De jonge moeder is er van overtuigd dat ze in een hond verandert. Is ze volledig de weg kwijt of is er echt meer aan gaande? Hoewel we nog even zullen moeten wachten op de eerste beelden, worden we nu wel getrakteerd op de eerste poster. Deze is hieronder te zien.



NieuwsFilm

meest populair