Chris Hemsworth komt op voor het 'falende' superheldengenre: "Iedereen maakt wel eens een fout"

Chris Hemsworth komt op voor het 'falende' superheldengenre: "Iedereen maakt wel eens een fout"

De Marvel-acteur zegt dat er nog steeds meer dan genoeg fans van kunnen genieten.

De laatste jaren scoren superheldenfilms minder goed dan voorheen. Niet alleen DC maar ook Marvel-blockbusters worden minder goed onthaald en krijgen dus meer kritiek. Chris Hemsworth neemt het nu op voor de studio.

Hemsworth is al lange tijd een van de bekendste gezichten bij Marvel. De spierbundel is te zien als Thor en dook op in verschillende films, waaronder het sterk onthaalde Avengers-tweeluik Infinity War en Endgame.

Prestaties
Ook was de geliefde acteur te zien in diverse solo-films, maar ook deze deden het niet allemaal even goed. Zo was Thor: Ragnarok een grote hit, maar als de opvolger, Thor: Love and Thunder een flop.

Hemsworth verdedigt het superheldengenre en heeft het voornamelijk over de filmtalenten die in recente jaren hebben uitgehaald naar Marvel en DC: "Ook deze mensen hebben films of series geleverd die minder goed werden onthaald".

Alleen maar normaal
Zo vervolgt de acteur, die binnenkort te zien zal zijn in Furiosa: "We hebben allemaal wel eens flops geleverd".


"Wanneer deze mensen echter kritiek leveren over alles wat er mis is met de superhelden vraag ik mezelf af: 'Zou je dat ook zeggen tegen alle miljarden fans die deze films wel kijken? Zitten zij er dan ook allemaal naast?'"

NieuwsFilm

meest populair