'The Big Lebowski'-ster Steve Buscemi op klaarlichte dag aangevallen in New York

'The Big Lebowski'-ster Steve Buscemi op klaarlichte dag aangevallen in New York

De geliefde acteur werd in het gezicht geslagen door een man die nog wordt gezocht door de politie.

Steve Buscemi heeft een vervelende week achter de rug. De geliefde acteur werd afgelopen woensdag aangevallen op straat in New York. Wat is er precies gebeurd?

De 66-jarige Buscemi, bekend van cultfilms als Reservoir Dogs, Fargo en The Big Lebowski, ging woensdag voor een wandeling door 'The Big Apple' toen hij rond het middaguur zonder aanwijsbare reden werd aangevallen door een onbekende man.

Ziekenhuisbezoek
De acteur kreeg meerdere klappen in het gezicht. Na de aanval werd hij dan ook naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Gelukkig blijft het enkel en alleen bij kneuzingen en een zwelling in het gezicht.

Buscemi's manager stelde de fans van de acteur gerust door te zeggen dat het goed gaat: "Het gaat gelukkig oké met Steve. Hij apprecieert de vele wensen aan zijn adres". De dader van de aanval vluchtte en is nog steeds spoorloos.

Carriere
Buscemi, eveneens bekend van de Boardwalk Empire-serie, zit verder niet stil. Op zijn agenda staan alweer 3 projecten voor de komende jaren. Hier tussen bevindt zich ook de aankomende blockbuster Transformers One.



NieuwsFilm

meest populair