3 fantastische superheldenfilms om vanavond te kijken

3 fantastische superheldenfilms om vanavond te kijken

Van Ant-Man tot Batman: deze kijktips mag je als liefhebber absoluut niet missen.

Superheldenfilms blijven een van de populairste filmgenres. Er zijn dan ook heel wat goede titels verschenen. Deze drie superheldenfilms zijn absoluut de moeite van het kijken waard. Je kunt deze allemaal vinden op de verschillende streamingdiensten die ons land rijk is.

Captain America: Civil War (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Chris Evans, Robert Downey Jr., Daniel Brühl, e.a. | Te zien op: Disney+
Nadat er opnieuw burgerslachtoffers vallen tijdens een missie van de Avengers, komen de helden onder grote politieke druk te staan. Captain America en Iron Man zijn het niet eens over de toekomst van het team en komen daardoor lijnrecht tegenover elkaar te staan. De Avengers splitsen zich op. Dit leidt uiteindelijk tot een heftige clash tussen 'team Iron Man' en 'team Captain America'.



The Dark Knight (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Christian Bale, Heath Ledger, Gary Oldman, e.a. | Te zien op: Prime Video
Batman en politieagent Jim Gordon bundelen hun krachten met de nieuw aangestelde openbaar aanklager Harvey Dent om de georganiseerde misdaad in Gotham een halt toe te roepen. De stad vervalt echter in een ongekende chaos wanneer The Joker ten tonele verschijnt. Deze als clown geschminkte psychopaat dwingt Batman om de grens tussen held en burgerwacht op te zoeken.



Ant-Man (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peyton Reed | Cast: Paul Rudd, Michael Douglas, Corey Stoll, e.a. | Te zien op: Disney+
Meesterdief Scott Lang is net uit de gevangenis ontslagen, maar dat weerhoudt hem er niet van om in te breken bij de gepensioneerde uitvinder Hank Pym. In het huis vindt hij een vreemd pak waarmee hij zichzelf megaklein kan maken. Pym blijkt vroeger te hebben bijgeklust als superheld Ant-Man en ziet in Lang zijn opvolger. Samen nemen ze het op tegen een gevaarlijke zakenman.



NieuwsFilm

meest populair