Kate Siegel onthult waarom haar jonge kinderen al meegaan naar haar horrorfilms

Kate Siegel onthult waarom haar jonge kinderen al meegaan naar haar horrorfilms

Scream queen Kate Siegel speelt graag in horrorfilms en neemt haar kinderen mee naar filmsets.

Kate Siegel is een zogeheten scream queen. De actrice speelt graag in horrorfilms en is onder meer te zien in Hush, Hypnotic en de serie Haunting of Hill House.

Hier in gesprek met People zegt ze over haar griezelige wereld: "Het is geweldig. In drama's lijk je te zitten en wijs voor je uit te staren. Maar met het werk dat ik heb, mag ik rennen en gillen."

Kijken naar horror
Ze legt uit met: "Ik mag toekijken dat mijn vriend in brand wordt gestoken tot hij overlijdt. Mijn gezicht wordt eraf getrokken door apen. Een horroractrice zijn is ongelooflijk leuk."

Ze heeft twee kinderen en een stiefkind met haar man Mike Flannigan, een regisseur van horrorfilms. Hun 8-jarige en 5-jarige brengen ze vaak mee naar hun filmsets. Kate vertelt: "Ze zijn gek op horror. Mijn 5-jarige heeft een Ghostface-pop. Mijn zoon maakte een schilderij van Ghostface."

Een goed idee
Die blootstelling aan enge dingen vindt Kate een goed idee. Ze zegt: "Het is een goede manier om kinderen dapper te krijgen en te vertellen dat je door moet gaan, ook al ben je bang. Natuurlijk laat ik hen niet de heel nare dingen zien."



Ze vervolgt met: "Maar mijn 13-jarige kijkt graag. Je hebt in dit genre vaak sterke vrouwen die engerds neermeppen en winnen. Ik ben trots dat ik deel uitmaak van dit." Kate vertelt meer in de YouTube-video van Collider Ladies Night.

NieuwsFilm

meest populair