Netflix verwijderalarm: enorm veel topfilms staan nog maar enkele dagen online

Netflix verwijderalarm: enorm veel topfilms staan nog maar enkele dagen online

De streaminggigant gaat wel heel veel moois verwijderen, dus wees er snel bij!

Netflix is dé grootste streamingdienst en dit willen ze blijven ook. Om ruimte te maken voor nieuwe films en series die ze elke maand toevoegt, moet Netflix helaas ook veel content verwijderen. Deze maand staat hier wel heel veel moois tussen.

Als je de komende dagen nog wat vrije tijd hebt, kan het de moeite waard zijn om de volgende films op je 'must-watch' lijst te zetten. De nodige pareltjes zullen namelijk nog maar enkel dagen op Netflix staan en er staat wat bij voor iedereen.

Fantastische films
Once Upon a Time in America is in de ogen van de nodige filmfanaten een van de beste films aller tijden. Deze staat dan ook niet voor niets in de top 250 beste films op IMDb en dan wel op plek 86. Dit is echter niet de enige top 250 film die verdwijnt.

Ook Scarface, op plek 108 in de top 250, wordt van de streamingdienst gehaald. Ook een van Quentin Tarantino's beste films, Inglourious Basterds, plek 70 in de top 250, staat nog maar enkele dagen online. Deze drie top films zijn namelijk maar beschikbaar tot woensdag 15 mei.

Meer
Daar blijft het echter niet bij. Er verdwijnt nog heel veel meer moois, zoals de prachtige animatiefilm Fantastic Mr. Fox van regisseur Wes Anderson, de thriller Split van M. Night Shyamalan en de zwart-wit satirische dramafilm The Lighthouse van de geliefde Robert Eggers.


Meer zin in een horrorfilm? Dan moet je gaan voor The Invisible Man, de griezelfilm die de horrorstudio Blumhouse op de kaart zette als een 'Hollywood heavyweight'. Wil je liever iets met het hele gezin kijken? Dan moet je nog snel de Shrek-films binge-watchen, want de volledige franchise staat ook nog maar maar tot vrijdag 17 mei online.

Nog meer
Geen interesse in een van de bovenstaande topfilms? Misschien is Alien: Covenant, Fifty Shades of Grey of G.I. Retaliation dan wel iets voor jou. Deze blockbusters zijn op Netflix te vinden tot en met donderdag 16 mei.



NieuwsFilm

meest populair