Twee 'Furiosa'-clips: de heldin neemt het op tegen de grote schurk van de veelbelovende blockbuster

Twee 'Furiosa'-clips: de heldin neemt het op tegen de grote schurk van de veelbelovende blockbuster

Ook is er een gave video opgedoken waarin de nieuwe voortuigen van de film zijn te zien.

Miljoenen filmfanaten kijken uit naar Furiosa: A Mad Max Saga. Heel erg lang hoeven we hier niet meer op te wachten, aangezien de blockbuster later deze maand in de bioscopen te zien zal zijn. We krijgen nu echter al een voorproefje met de release van enkele nieuwe clips.

In Furiosa is de hoofdrol weggelegd voor Anya Taylor-Joy. De actrice kruipt in de huid van een jonge Furiosa. Zij zal het op moeten nemen tegen Warlord Dementus, niemand minder dan Chris Hemsworth.

Clips
In beide clips nemen de twee personages het dan ook tegen elkaar op. In de eerste clip heeft Furiosa Dementus in haar vizier, maar laatstgenoemde heeft eveneens een verrassing in petto. Hij lijkt haar in dit gevecht dan ook te verslaan, al staat Furiosa er niet alleen voor.


In de twee clip lijkt Furiosa Dementus juist verslagen te hebben. Haar aartsvijand ligt voor haar voeten op de grond en de twee hebben een gesprek. Dit lijkt een scène te zijn die richting het einde van de film plaatsvindt.



Meer
Buiten deze twee clips is er ook een gave video op YouTube te vinden waarin we kennis maken met alle imposante voertuigen in de blockbuster. Regisseur George Miller liet in Mad Max: Fury Road al heel wat knettergekke auto's en motoren opduiken, maar gaat met zijn sequel zo te zien nog een stapje verder.



NieuwsFilm

meest populair