Owen Teague moet weer leren mens te zijn na 'Planet of the Apes': "Ik krab nog steeds zo"

Owen Teague moet weer leren mens te zijn na 'Planet of the Apes': "Ik krab nog steeds zo"

Owen Teague leerde wel een aap te zijn, maar niet om een mens te zijn en heeft moeite met wennen na spelen in Kingdom of the Planet of the Apes.

Owen Teague vond het geweldig om in Kingdom of the Planet of the Apes te spelen. Er zat alleen een vreemd minpuntje aan: Hij moet nog steeds leren om weer mens te zijn.

Hier in een recent gesprek met People vertelde de 25-jarige ster dat hij naar een zogeheten apenschool moest. Hij leerde bewegen als een aap. Hij zei: "Na een paar dagen raak je er gewend aan. Het brein past zich gemakkelijk aan. Het voelde ook niet raar, omdat iedereen net zo toegewijd is."

Geen mensenschool
Hij vervolgde met: "Ik heb alles over voor een nieuwe film. Maar de apen-maniertjes bleven hangen. Echt maandenlang. We hadden na de opnamen een mensenschool nodig, maar die was er niet."

Owen legde verder uit: "Kleine dingetjes duiken nog steeds op, als ik me er niet van bewust ben. Als ik van de vloer op wil staan, wil ik mijn vuisten gebruiken. Ook heb ik bepaalde gezichtstrekken nog en ik krab nog steeds zo."

Aangeleerde maniertjes
Ook zei Owen over die aangeleerde maniertjes: "Het is heel vreemd, maar het is de ongelooflijke ervaring waard." Hij toont een stukje van zijn acteerwerk in de YouTube-video van Good Morning America.



NieuwsFilm

meest populair