Jennifer Connelly ('Hulk') zou "absoluut" terugkeren naar Marvel

Jennifer Connelly ('Hulk') zou "absoluut" terugkeren naar Marvel

De actrice is getrouwd met één van de grootste sterren in het Marvel Cinematic Universe en zou zich graag bij haar man voegen.

Fans van het Marvel Cinematic Universe vragen al jaren om een nieuwe Hulk-film, want sinds The Incredible Hulk uit 2008 is de held alleen maar een bijpersonage in andere projecten geweest. Maar vóór het MCU was er nog een Hulk-film in 2003: Hulk van Ang Lee.

De titelrol in die film werd gespeeld door Eric Bana en zijn geliefde Betty Ross werd vertolkt door Jennifer Connelly. Die laatste heeft nu onthuld dat ze maar al te graag naar Marvel zou terugkeren.

Vrouw van Vision
"Ik denk dat ze [Marvel] geweldige films maken en dat mijn man zo'n fantastische tijd heeft gehad om met hen allemaal samen te werken," aldus Connelly. Ze is getrouwd met Paul Bettany, die Vision speelt in het MCU.

Ze gaat verder: "Ze hebben zo'n geweldige groep acteurs die met hen samenwerken. Ik zou het absoluut doen." Connelly deed eerder al de stem van Karen in Spider-Man: Homecoming, maar dat telt ze dus niet als een volwaardige rol.

Top Gun
Buiten Hulk heeft Connelly een fantastische carrière gehad. Ze speelde het hoofdpersonage in de klassieke 1986-fantasyfilm Labyrinth, en recent speelde ze nog tegenover Tom Cruise in Top Gun: Maverick.



NieuwsFilm

meest populair