James Gunn deelt grootse casting voor tweede seizoen 'Peacemaker'

James Gunn deelt grootse casting voor tweede seizoen 'Peacemaker'

John Cena's markante DC-personage gaat het niet makkelijk krijgen in het tweede seizoen van zijn serie.

Later dit jaar krijgen we een voorproefje van het vernieuwde DCU van James Gunn en Peter Safran in de vorm van de animatieserie Creature Commandos. Momenteel is Gunn volop bezig met de productie van zijn Superman-film, maar ook is hij nog betrokken bij het tweede seizoen van de populaire serie Peacemaker.

Gunn kondigt op Instagram de eerste grote casting aan voor Peacemaker seizoen twee. Het lijkt erop dat een verhaallijn uit The Suicide Squad wordt voortgezet.

Rick Flag Sr.
Gunn deelde dat niemand minder dan Frank Grillo zich bij de cast van Peacemaker heeft gevoegd om de rol van Rick Flag Sr. te vertolken. Grillo heeft de stem van Flag Sr. al ingesproken voor Creature Commandos en maakt nu dus al de sprong naar live-action.

Rick Flag Sr. is - vrij vanzelfsprekend - de vader van Rick Flag (Joel Kinnaman) uit de Suicide Squad-films. Aangezien Peacemaker degene is die Rick Flag in The Suicide Squad vermoordde, zal Senior wel een appeltje met hem te schillen hebben.

DCU
De eerste projecten binnen het nieuwe DCU komen nu steeds dichterbij. Creature Commandos moet eind dit jaar verschijnen en wordt opgevolgd door Superman in de zomer van 2025.


Daarnaast wordt er dus ook al gewerkt aan Peacemaker seizoen twee, maar zijn er ook al flinke stappen gemaakt met Supergirl: Woman of Tomorrow.

NieuwsFilm