Van 'Drive' tot gelukkig getrouwd: Christina Hendricks trouwt na spooktocht in New Orleans

Van 'Drive' tot gelukkig getrouwd: Christina Hendricks trouwt na spooktocht in New Orleans

Christina Hendricks trouwt op extravagante wijze met George Bianchini na een weekend feesten in New Orleans.

Christina Hendricks, de actrice uit Mad Men, Drive en Crooked House zei recent 'ja' tegen cameraman George Bianchini. Maar ze trouwden niet zonder een lang weekend met alle gasten gefeest te hebben in New Orleans.

Christina vertelde hier aan People dat ze steeds helemaal in stijl gekleed ging. Ze deelde ook foto's van haar extravagante bruiloft en zei: "Ik wilde een fantastisch en overdressed weekend. Ik wilde altijd al 's nachts door de straten van New Orleans dwalen met een drankje in mijn hand."

Spooktocht door New Orleans
Ook vertelde ze: "We dachten dat het leuk zou zijn als onze gasten elkaar leerden kennen bij een spooktocht door de French Quarter en zo meteen ook de stad konden zien. Dat bleek een grappige ijsbreker."

Christine vertelde dat de drie dagen vol zaten met historie en Southern eten en drinken. De dag daarna trouwde het koppel in een historisch pand. Hun huwelijk werd voltrokken door een beroemde vriendin: Shirley Manson, de zangeres van de jaren 90 band Garbage.

Sexy en in stijl
Christina en George leerden elkaar kennen bij de serie Good Girls die van 2018 tot 2021 liep. In het onderstaande Instagram-bericht staat meer over hun sexy en stemmige New Orleans bruiloft.



NieuwsFilm

meest populair