Michelle Yeoh verschijnt in 'aluminiumfolie' op het MET-gala

Michelle Yeoh verschijnt in 'aluminiumfolie' op het MET-gala

Michelle Yeoh showt op het MET-gala in een creatie die doet denken aan aluminumfolie.

Op het voor designers uiterst belangrijke MET-gala verschenen ook dit jaar bijzondere creaties. Opvallend was wel de styling van Michelle Yeoh - en het moge duidelijk zijn: ook in aluminiumfolie ziet zij er goed uit.

De actrice uit Everything Everywhere All at Once leek gewikkeld in alumininiumfolie. Maar ze stelde de interviewer van People hier meteen gerust. Ze zei: "Het is geen folie, maar de stof lijkt er wel op. Je kunt het vervormen. Als je het indrukt, lijkt het gevangen in de tijd."

Kindertijd herbeleven
Ze vervolgde verder met: "De jurk is geïnspireerd door Demna. Hij maakte vroeger van aluminiumfolie jurken voor de poppen van zijn zus. En vandaag maak ik zijn kinderdromen waar: hij herbeleeft zijn kindertijd."

Michelle Yeoh heeft voor de gelegenheid haar lange haren afgeknipt. Ze draagt nu een vlot bobkapsel: de haartrend van dit jaar. Het zijn bijzondere dagen voor de 61-jarige ster. Ze mocht vorige week de presidentiële medaille van de vrijheid ophalen.

Geen stereotype
President Biden vertelde daarbij dat Michelle Yeoh met haar filmwerk voorbij gaat aan glazen plafonds en stereotypen. Op haar Instagram-account deelt de ster een filmpje over het maken van de jurk - ook voorbij de stereotypen.



NieuwsFilm

meest populair