Anya Taylor-Joy onthult details over haar mysterieuze cameo in 'Dune: Part Two'

Anya Taylor-Joy onthult details over haar mysterieuze cameo in 'Dune: Part Two'

De actrice was kort te zien in de blockbuster maar krijgt meer te doen in 'Dune Messiah'.

Anya Taylor-Joy staat de laatste tijd volop in de spotlights. De actrice speelt namelijk de hoofdrol in Furiosa, een blockbuster die ze nu, door middel van de nodige interviews, in het zonnetje zet. Tijdens een recent gesprek blikt ze terug op een andere film.

Nog niet zo heel lang geleden wist Denis Villeneuve hoge ogen te gooien met Dune: Part Two. Deze werd uitstekend onthaald. De regisseur kon ook weer rekenen op een geweldige cast. Ook Taylor-Joy kwam héél snel voorbij in de film, maar zal meer te doen krijgen in het derde deel.

Verhaal
In Dune komen we erachter dat de moeder van Paul Atreides, Lady Jessica, zwanger is. In het begin van Dune: Part Two drinkt zij 'the Water of Life', waardoor niet alleen zij veel meer krachten krijgt, ook haar ongeboren dochtertje krijgt hierdoor speciale gaves.

Later drinkt Paul ook van dit 'Water of Life', waarna hij een visioen van de toekomst krijgt waarin zijn zus, Alia (Taylor-Joy), met hem spreekt. Ondanks het feit dat het hier gaat om een bijzonder korte cameo, zal dit personage in Dune Messiah een van de hoofdrollen spelen.

Reacties
De lezers van de boeken weten hoe belangrijk de rol van Alia daadwerkelijk wordt. Villeneuve kan er in ieder geval niet op wachten: "Ik heb genoten van mijn samenwerking met Anya. Ik kijk er dan ook gigantisch naar uit om met haar terug te keren naar Arrakis".


Taylor-Joy laat zich er ook over uit: "Ik had het alleen over de cameo met mijn man en mijn ouders, verder moest het geheim gehouden worden. Zelfs de mensen in de studio wisten het niet. Denis wilde het absoluut niet verklappen".

NieuwsFilm

meest populair