3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Call Me by Your Name (2017)
Regie: Luca Guadagnino | Cast: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Esther Garrel, e.a. | Kijk direct
Elio is de 17-jarige zoon van professor Perlman. Iedere zomer nodigt Perlman een student uit om de zomermaanden met zijn gezin in Italië door te brengen. Dit jaar is dat de 24-jarige Oliver, een knappe, blonde Amerikaan. Oliver doet iets ontwaken bij Elio en langzaam beginnen de twee naar elkaar te verlangen. Zo ontstaat er een zomerliefde die hun levens voorgoed doet veranderen.



Chef (2014)
Regie: Jon Favreau | Cast: Jon Favreau, Sofia Vergara, Scarlett Johansson, e.a. | Kijk direct
Chef-kok Carl krijgt het aan de stok met zijn nogal commercieel ingestelde baas. Hij weigert concessies te doen op culinair gebied en neemt ontslag. Casper komt vervolgens met het idee om een eigen foodtruck te beginnen. Dat doet hij samen met zijn ex-vrouw, zoon en een goede vriend. Tijdens deze ondernemende reis ontdekt hij niet alleen zijn passie voor het koksvak opnieuw, maar ook zijn zin in het leven.



Enola Holmes (2020)
Regie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a. | Kijk direct
Wanneer haar moeder op een dag verdwijnt, vertrekt Enola - tegen de zin van haar broers Sherlock en Mycroft - naar Londen om haar op te sporen. Onderweg ontmoet ze de jonge burggraaf Lord Tewksbury, die op de vlucht is en het doelwit blijkt te zijn van een moordcomplot. Aan Enola om deze twee mysteries op te lossen voordat het te laat is.



NieuwsFilm

meest populair