'Fast X'-regisseur laat zich uit over de releasedatum van het vervolg

'Fast X'-regisseur laat zich uit over de releasedatum van het vervolg

Louis Leterrier laat zich na Tyrese Gibson ook uit over 'Fast X: Part Two'.

Eerder deze week kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over het tweede Fast X-deel. Acteur Tyrese Gibson liet zich namelijk over de blockbuster uit en zei dat de opnames begin 2025 van start zullen gaan. Nu volgt ook regisseur Louis Leterrier.

De filmmaker, die ook al Fast X voor zijn rekening nam, heeft dit bevestigd. Zo zegt Leterrier tijdens een recent gesprek: "De opnames zullen begin volgend jaar plaatsvinden. 'Fast X: Part Two' zal dan in 2026 te zien zijn, precies 25 jaar nadat het allereerste deel verscheen".

Maand
Het is vooralsnog onbekend welke maand de blockbuster te zien zal zijn, maar als Leterrier en co. Fast X: Part Two daadwerkelijk precies 25 jaar later uit willen brengen, dan zou het kunnen dat het vervolg 22 juni in de bioscopen zal draaien.

Dit is namelijk ook de exacte dag dat The Fast and the Furious verscheen. Universal Pictures heeft dit nog niet bevestigd, maar meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen wanneer de opnames van start zullen gaan.

Wat te verwachten
Dominic Toretto zal zijn strijd voort zetten tegen de meedogenloze Dante, die op het einde bijna de volledige 'familie' van Toretto uit de weg lijkt te ruimen. In de franchise keerden echter al de nodige personages terug van de dood, maar een definitief antwoord krijgen we dus pas in 2026.



NieuwsFilm

meest populair