Waanzinnige teaser trailer voor 'Megalopolis' van Francis Ford Coppola

Waanzinnige teaser trailer voor 'Megalopolis' van Francis Ford Coppola

De regisseur deelt de eerste beelden van zijn jarenlange passieproject...

Op het aankomende festival van 'Cannes' zal er een film in première gaan die ongeveer 40 jaar lang als idee in het hoofd van maker Francis Ford Coppola (85) heeft rondgebroed. Enter Megalopolis.

In afwachting van deze vertoning gunt de maestro zelf ons een blik op enkele shots. We zien hoofdrolspeler Adam Driver op een richel staan en bijna naar beneden vallen als hij ineens blijft balanceren. Aanschouw het zelf hieronder!

Weduwnaar sinds een maand
De beelden kwamen met een lieve toewijding aan zijn begin april overleden vrouw Eleanor Neil (regisseur van de geweldige 'Apocalypse Now'-documentaire Hearts of Darkness), die luidde:

"Megalopolis is altijd een film geweest die is opgedragen aan mijn lieve vrouw Eleanor. Ik had echt gehoopt haar verjaardag op 4 mei samen te vieren. Maar helaas mocht dat niet zo zijn, dus wil ik namens haar met iedereen een geschenk delen".

Meer foto's volgen ongetwijfeld snel
Nog maar een paar dagen geleden onthulde 'Vanity Fair' al een afbeelding met de personages van Driver en Nathalie Emmanuel. Andere personages worden gespeeld door Forest Whitaker, Giancarlo Esposito, Jon Voight, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Dustin Hoffman en Talia Shire.



NieuwsFilm

meest populair