Emily Blunt onthult het geheim achter haar succesvolle huwelijk met John Krasinski

Emily Blunt onthult het geheim achter haar succesvolle huwelijk met John Krasinski

Emily Blunt en John Krasinski blijven beiden actief in de filmindustrie, ondanks hun drukke werkschema's.

Emily Blunt verschijnt onverminderd in films, terwijl haar man John Krasinski ook door blijft werken. Ze hebben twee dochters van 7 en 10 jaar oud. Hoe doen ze dat toch?

Het stel is sinds 2010 getrouwd en maakte de film A Quiet Place. Bij de première van The Fall Guy vertelde Emily desgevraagd hier aan People: "We zijn net als iedereen om eerlijk te zijn. Je moet tijd maken voor elkaar. Je moet in contact blijven."

Handig die ervaring
Emily vertelde dat ze door haar man geloofwaardig een regisseur kon spelen. Ze zei: "Ik ben getrouwd met een regisseur. Ik weet wat het is om een verleidelijk verhaal in je hoofd te hebben en de druk te ervaren en in een miljoen richtingen te worden geduwd."

Over haar personage zei ze: "Ik vind haar excentrieke en haar menselijke leuk. Ze was plezierig. Ik hou van haar. Het was fijn om geen eerlijke, serieuze regisseur te spelen. Ze zit in een te moeilijke situatie maar is ongelooflijk en getalenteerd."

Drukke werkdagen
Bekend van het echtpaar is dat ze drukke werkschema's hebben. Maar als het even kan, gaan ze met elkaar mee naar filmsets, premières en andere afspraken. Emily vertelt meer over haar gezin in de YouTube-video van Jimmy Kimmel Live.



NieuwsFilm

meest populair