3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Van horror tot Oscarfavoriet: ontdek nu het afwisselende aanbod van deze grote streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Don't Worry Darling (2022)
Regie: Olivia Wilde | Cast: Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, e.a. | Kijk direct
Jaren 50. Alice, een ongelukkige huisvrouw, woont in het fotoperfecte plaatsje Victory. Daar zijn alle mannen bezig met een mysterieus project in de woestijn. Op een dag doet Alice een verontruste ontdekking. Haar man Jack lijkt een duister geheim te verbergen. Met gevaar voor eigen leven probeert ze de waarheid te achterhalen.



La La Land (2016)
Regie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Emma Stone, J.K. Simmons, e.a. | Kijk direct
In Hollywood droomt Sebb van een bestaan als jazzpianist en hoopt Mia het te maken als actrice. De twee krijgen een relatie en proberen elkaar te steunen bij het realiseren van hun ambities en verwerken van de tegenslagen die zij op hun pad tegenkomen.



Evil Dead Rise (2023)
Regie: Lee Cronin | Cast: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgan Davies, e.a. | Kijk direct
De alleenstaande moeder Ellie woont met haar drie kinderen in een flatgebouw dat rijp is voor de sloop. Op een dag staat haar zus Beth, met wie ze nauwelijks contact heeft, voor de deur. Beth is zwanger en zoekt hulp. Ondertussen stuit een van Ellie's kinderen op een duister boek. Vleesgeworden demonen zorgen er vervolgens voor dat ze moeten vechten voor hun leven.



NieuwsFilm

meest populair