Eerste reacties op 'Kingdom of the Planet of the Apes': een waardige opvolger of toch beduidend minder?

Eerste reacties op 'Kingdom of the Planet of the Apes': een waardige opvolger of toch beduidend minder?

Fans van de geliefde franchise, wees gerust: het lijkt namelijk om een nieuw meesterwerk te gaan!

De Planet of the Apes-trilogie waarin Andy Serkis te zien is als Caesar is behoorlijk geliefd, maar de nieuwste film in de franchise, Kingdom of the Planet of the Apes, draait om een volledig nieuw personage. Wordt de nieuwe blockbuster goed onthaald?

Het nieuwste verhaal speelt zich honderden jaren na War for the Planet of the Apes af. De apen hebben hun vestigingen uitgebreid en mensen zijn gereduceerd tot een wild ras. Proximus Caesar, een genadeloze tiran, gebruikt vergeten mensen-technologie om een nieuw rijk op te bouwen.

Held
Een jonge chimpansee, Noa, wil hier echter een stokje voor steken. Hij leert de wilde mensenvrouw Mae kennen. Samen beginnen ze aan een avontuur en reizen ze af naar de verboden zone. Daar zal hij keuzes moeten maken die de toekomst van de apen en mensen voor altijd zullen veranderen.

Kingdom of the Planet of the Apes werd gemaakt door regisseur Wes Ball. Dit is bedoeld als het begin van een nieuwe trilogie, maar het succes hiervan hangt af van hoe sterk het eerste deel wordt ontvangen. Toch lijkt dit wel goed te komen, als we kijken naar de eerste reacties.

Ontvangst
Diegenen die de film al hebben gezien, delen hun mening op sociale media. Het gaat hier voornamelijk om positieve reacties. Bekijk een handjevol hieronder.













Over enkele dagen draait Kingdom of the Planet of the Apes in de bioscoop. Dan zullen we er zelf over kunnen oordelen!

NieuwsFilm

meest populair