De langverwachte 'Masters of the Universe'-verfilming gaat er nu echt van komen: releasedatum bekend

De langverwachte 'Masters of the Universe'-verfilming gaat er nu echt van komen: releasedatum bekend

Naast de releasedatum is er ook al een officiële synopsis vrijgegeven.

Na veel mislukte incarnaties lijkt er nu toch echt een nieuwe live-action Masters of the Universe-film aan te komen. Amazon MGM Studios pakte het project op nadat Netflix er vorig jaar een punt achter zette en zet er flink wat vaart achter.

Eerder dit jaar werd Travis Knight (Bumblebee, Kubo and the Two Strings) aangewezen als de regisseur van de grootse film. Nu weten we ook de releasedatum.

Releasedatum
Er wordt al sinds 2007 gewerkt aan een nieuwe live-action-versie van Masters of the Universe. Nadat talloze studios het niet voor elkaar kregen om het project te verwezenlijken, kwam het terecht bij Netflix. Nadat er al zo'n 30 miljoen dollar was besteed, besloot ook Netflix niet door te gaan met de film.

Al snel pakte Amazon MGM Studios de film op en lijkt het er nu eindelijk te komen. Masters of the Universe heeft namelijk de releasedatum van 5 juni 2026 gekregen. De casting zou dus snel moeten volgen. De Netflix-versie van de film had Kyle Allen in de hoofdrol van He-Man, maar er wordt gezocht naar een nieuwe acteur voor de rol.

Synopsis
De officiële synopsis luidt als volgt: "Masters of the Universe introduceert een 10-jarige prins Adam, die in een ruimteschip op de aarde neerstortte en werd gescheiden van zijn magische Power Sword - de enige link naar zijn huis op Eternia."


"Nadat hij het bijna twintig jaar later heeft opgespoord, wordt Prins Adam terug door de ruimte gebracht om zijn thuisplaneet te verdedigen tegen de kwade krachten van Skeletor. Maar om zo'n machtige slechterik te verslaan, zal Prins Adam eerst de mysteries van zijn verleden moeten ontrafelen en He-Man moeten worden: de machtigste man in het universum!"

NieuwsFilm

meest populair