Marvels 'The Fantastic Four' voegt weer topacteur toe als mysterieus personage

Marvels 'The Fantastic Four' voegt weer topacteur toe als mysterieus personage

Marvel Studios pakt groots uit voor de ambitieuze reboot van de Fantastic Four.

Na lang wachten werden eerder dit jaar de hoofdrolspelers van The Fantastic Four bekendgemaakt. Sindsdien horen we steeds frequenter iets over de nieuwe film van Marvel Studios. Zo is nu bekend dat topacteur Paul Walter Hauser zich aansluit bij de cast van de film.

Onlangs werd al bekendgemaakt dat Julia Garner (Ozark) de rol van Shalla-Bal/Silver Surfer te pakken had. Nu volgt Hauser in een nog mysterieuze rol.

Paul Walter Hauser
Hauser heeft de afgelopen jaren zowel in film als op tv veel naamsbekendheid gecreëerd. Hij was bijvoorbeeld te zien in films als Richard Jewell, Cruella, BlackKklansman en nog veel meer. Qua series werd hij vooral geprezen om zijn rol in de AppleTV+-serie Blackbird en heeft hij een bijrol in de Netflix-hit Cobra Kai.

Hauser heeft naast zijn casting in The Fantastic Four al veel andere rollen in grote films te pakken. Zo gaat hij de hoofdrol spelen in een biopic over komiek Chris Farley en werd hij onlangs gestrikt om de rol van Captain Ed te spelen in de remake van The Naked Gun.

Welk personage?
Het nieuws van Hausers casting werd gebroken door Deadline, maar de site wist nog niks te vertellen over de rol die hij gaat spelen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat fans volop gaan speculeren welk Marvel-personage hij gaat vertolken.


Personages die vaak worden benoemd zijn o.a. de vijand Mole Man en H.E.R.B.I.E., de robot-sidekick van de Fantastic Four die ook op de eerste poster te zien was.

NieuwsFilm