Eerste recensies 'The Fall Guy': kijken of skippen?

Eerste recensies 'The Fall Guy': kijken of skippen?

Ryan Gosling is lekker op dreef en lijkt wederom een hit te leveren.

Barbie was dé zomerblockbuster van 2023. De film werd goed onthaald en deed het voornamelijk bijzonder sterk aan de box-office. Niemand minder dan Ken zelf, Ryan Gosling, lijkt deze trend nu voort te zetten met The Fall Guy.

In deze film van David Leitch is Gosling te zien als stuntman Colt Seivers, die de meest knettergekke dingen uitvoert op filmsets. Daar blijft het echter niet bij. Seivers moet een vermiste filmster opsporen en komt hierdoor bij een groep criminelen terecht.

Ontvangst
Seivers moet het niet alleen tegen deze groep opnemen, maar ook zijn dagelijkse werk blijven doen. Tegelijkertijd probeert hij ook nog zijn grote liefde voor hem te winnen. Kortom, een komische film met meer dan genoeg actie, waar de filmcritici van smullen.

Op Rotten Tomatoes wordt The Fall Guy namelijk uitstekend onthaald. Na bijna 200 reviews staat de Tomatometer op een hele mooie 85%. De critici zeggen dat regisseur Leitch de perfecte match is voor de film. Laatstgenoemde begon zelf namelijk als stuntman en actiechoreograaf.

Trailer
Buiten Gosling zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor o.a. Emily Blunt en Aaron Taylor Johnson. Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder dan nogmaals The Fall Guy-trailer.



NieuwsFilm

meest populair