Krankzinnige Art the Clown is terug in het eerste kiekje van 'Terrifier 3'

Krankzinnige Art the Clown is terug in het eerste kiekje van 'Terrifier 3'

Na de twee eerste succesvolle delen komen er weer heel wat meer gruwelijke moorden aan.

In 2022 kwam Terrifier 2 uit. Hier hebben we enkele jaren op moeten wachten, aangezien het origineel uitkwam in 2017. Het derde deel verschijnt echter heel wat sneller, want deze zal nog dit jaar te zien zijn. Hier is nu de eerste foto van opgedoken.

Net zoals in de voorgaande twee delen krijgen we meer te maken met Art the Clown, die wederom gespeeld zal worden door David Howard Thornton. Art zal deze keer chaos ontketenen onder de nietsvermoedende inwoners van Miles County terwijl ze op kerstavond vredig slapen.

Trend
Ondanks het feit dat de nodige bioscoopgangers flauwvielen en moesten overgeven tijdens de nodige misselijkmakende scènes, was dit blijkbaar ook een geweldige reclame voor de film, aangezien de bioscoopzalen helemaal vol zaten.

Regisseur Damien Leone maakte het eerste deel voor slechts 55.000 dollar. Gezien het grote succes, kreeg hij voor het vervolg 250.000 dollar. Het was een enorme hit, want Terrifier 2 bracht maar liefst meer dan 15 miljoen dollar op.

Meer
Leone heeft naar verluidt nu dan ook een paar miljoen dollar ter beschikking voor het derde deel, dat volgens de filmmaker nóg gruwelijker wordt dan zijn voorgangers. Art is er zo te zien helemaal klaar voor. Bekijk het eerste kiekje van de Terrifier 3 hieronder. In oktober zal de blockbuster in de bioscoop te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair