Ryan Gosling onthult: "Ik ben klaar met het spelen van duistere rollen"

Ryan Gosling onthult: "Ik ben klaar met het spelen van duistere rollen"

Geen pareltjes meer à la 'Drive' en 'The Place Beyond the Pines' voor de geliefde acteur.

Ryan Gosling kende vorig jaar een groot succes met Barbie, maar ook The Fall Guy wordt erg goed onthaald. De geliefde acteur laat nu weten meer voor deze soort films te willen gaan, aangezien hij minder duistere rollen wil spelen.

Gosling wist natuurlijk ook hoge ogen te gooien met donkere rollen in bijvoorbeeld Drive, Only God Forgives en The Place Beyond the Pines. Hoewel deze films vaak worden gezien als zijn beste werk, zal hij niet meer snel soortgelijke scripts accepteren.

De reden
De acteur laat nu weten hier niet meer voor te tekenen vanwege zijn familie. Gosling heeft samen met actrice Eva Mendes twee kinderen en wil niet dat zij geconfronteerd gaan worden met te donkere films.

Zo begint Gosling: "Ik wil eigenlijk niet meer zulke rollen spelen waarvoor ik naar een duistere plek moet gaan. Ik ga nu voor projecten waar ik het thuis over kan hebben. Het moet goed zijn voor het hele gezin".

Belangrijk
Gosling eindigt door te zeggen: "De keuzes en beslissingen die ik nu maak, maak ik samen met Eva. We zetten onze kinderen altijd voorop. 'La La Land' was de eerste film in deze categorie en ik kon hier echt van genieten".


"Met 'Barbie' ging ik nog een stapje verder. Mijn dochtertjes keken al filmpjes over Barbie. Het feit dat ik over haar een film ging maken en het hierover kon hebben met mijn kinderen was speciaal. We zaten op dezelfde golflengte. Dat is fantastisch".

NieuwsFilm

meest populair