Weduwe van Patrick Swayze voelt zijn aanwezigheid nog en onthult zijn favoriete films

Weduwe van Patrick Swayze voelt zijn aanwezigheid nog en onthult zijn favoriete films

Lisa Niemi Swayze koestert mooie herinneringen aan Patrick Swayze en zijn prachtige films na zijn overlijden.

Lisa Niemi Swayze heeft mooie herinneringen aan haar overleden man Patrick Swayze. De ster uit Dirty Dancing heeft immers prachtige films nagelaten.

Patrick overleed in 2009 aan kanker. Hij was toen 57 jaar. De nu 67-jarige danseres vraagt nog steeds aandacht voor het kankerfonds door zijn ziekte. Hier in gesprek met People over de inzameling vertelt ze nog steeds te kijken naar zijn films. Ook zegt ze hem nog steeds waar te nemen.

Films van hem
Ze zegt: "Ik kijk zo nu en dan. Een paar jaar geleden zag ik Road House weer. En ik dacht: 'Wacht eens even. Dit is echt geweldig.' Het is zo campy dat het prachtig is. En het heeft gevoel."

Lisa vervolgt met: "Ik hou nog steeds van Ghost en Point Break. En als ik MTV aanzet, dan doet Patrick wat dansjes in Dirty Dancing. Daar wordt mijn hart blij van."

Haar waarneming
Ze biecht op dat ze gelooft in tekens en dat Patrick steeds een manier vindt om haar iets te vertellen. Ze zegt: "Ik hoor hem in mijn hoofd. Ik hoor hem praten. Hij vertelt dingen en geeft me advies. En ik droom heel vaak over hem. We hebben telepathisch contact."



Patrick Swayze was naast acteur ook danser en zanger. In de YouTube-video van Vevo volgt meer.

NieuwsFilm

meest populair