Kevin Hart legt nog eens uit hoe kort van stuk hij is en of hij al miljardair is

Kevin Hart legt nog eens uit hoe kort van stuk hij is en of hij al miljardair is

Kevin Hart, bekend van films als Jumanji en Lift, lacht om zijn lengte en succes in Hollywood.

Kevin Hart kan lachen om het feit dat hij klein is. De acteur uit Jumanji en Lift is immers erg succesvol in alles wat hij oppakt.

In een recent interview van 60 Minutes gaat de 44-jarige komiek in op de voortdurende discussie over zijn lengte. Hij is namelijk kort van stuk met zijn 1.67m. Kevin zegt in de YouTube-video: "Ik ben 5-foot-5 als ik sneakers aan heb."

Uitlachen is niet erg
Hij vervolgt met: "Ik ben niet bang om om mezelf te lachen. Ik heb voldoende zelfvertrouwen om te weten dat ik niet uitgelachen word, maar dat mensen lachen om mijn ervaring in het klein zijn. Het is herkenbaar voor anderen."

Kevin verdient goed geld met zijn films, comedy tours en andere ondernemingen. Zijn vermogen wordt op 450 miljoen Amerikaanse dollars geschat. Maar of zijn geld inmiddels aangegroeid is en hij zichzelf miljardair mag noemen?

Misschien al miljardair
Daarop grapt hij: "Wil je dat ik beroofd word? Ik heb liever dat mensen weten dat het loont om grappig te zijn. En dat het niet alleen draait om onderdeel te zijn van een onderneming, maar zelf die onderneming te zijn."



NieuwsFilm

meest populair