Deze Tom Cruise film krijgt de stempel 'slechtste ooit' van Rotten Tomatoes

Deze Tom Cruise film krijgt de stempel 'slechtste ooit' van Rotten Tomatoes

Tom Cruise's slechtst beoordeelde film scoort slechts 9% op Rotten Tomatoes.

In 1986 vestigde Tom Cruise zijn naam in Hollywood met zijn memorabele rol in Top Gun. Sindsdien heeft hij in een aantal kaskrakers gespeeld.Echter, volgens de critici was er een film die vrij beroerd was.

Zijn slechtst scorende film op Rotten Tomatoes is de film Cocktail uit 1988. De film heeft een score van slechts 9% volgens de recensenten.

Barman
Hierin speelt Cruise de rol van Brian Flanagan, die naar New York komt en gaat werken als barman. Als hij in de problemen komt met zijn mentor en anderen, vertrekt hij weer naar Jamaica.

In Jamaica ontmoet hij een vrouw, die hij nogal vreselijk behandelt. Zijn acties worden afgedaan als ondoordacht, in plaats van opzettelijke overtredingen.

Zwak verhaal
De film probeert te laten zien hoe de barman verandert, maar veel mensen vinden het niet overtuigend. Daarin worden de acteertalenten van Cruise ook niet echt goed gebruikt.


Verder vinden veel mensen het verhaal zwak en soms zelfs vervelend. Toch zijn er nog wel een aantal kijkers die de prent wel leuk vonden. Want onder het publiek heeft de film een 58% score.

NieuwsFilm

meest populair