Gwyneth Paltrow wees voor haar gezin films af waar "mensen geschokt over zouden zijn"

Gwyneth Paltrow wees voor haar gezin films af waar "mensen geschokt over zouden zijn"

Gwyneth Paltrow geeft haar gezin voorrang boven haar acteercarrière, wat soms ten koste gaat van films.

Naast dat Gwyneth Paltrow een gevestigde actrice is, is ze ook een geslaagde ondernemer. Toch zet zij haar kinderen voorop en dat gaat weleens ten koste van andere dingen: films.

In een recent interview met Today wordt haar gevraagd of zij films heeft laten schieten voor haar gezin. Nuchter antwoordt Gwyneth: "Best veel. Het is wel raar, want destijds voelde het niet als een opoffering."

Schokkend voor mensen
Ze vervolgt met: "Maar als ik er nu op terugkijk met een culturele blik, dan denk ik dat mensen geschokt zouden zijn dat ik die film niet heb gedaan of die andere film niet heb gedaan."

De 51-jarige ster vond het niet vreemd om het acteren te pauzeren voor haar dochter en zoon. Haar eigen moeder Blythe Danner deed dat ook bij haar eigen gezin. Ook Blythe heeft meerdere awards, net als Gwyneth.

Geen hoofdrol meer
Gwyneth heeft in elk geval geen hoofdrol meer aangepakt sinds haar eerste zwangerschap 20 jaar geleden. Ze zou wel een theaterstuk overwegen. In Nederland kennen we de ster het best door de Iron Man-films en haar moeder uit de serie Will & Grace. Meer volgt in het filmpje op Twitter (X).



NieuwsFilm

meest populair