Jessica Chastain en Anne Hathaway samen in historische topthriller: nu te zien

Jessica Chastain en Anne Hathaway samen in historische topthriller: nu te zien

Alice en Celine leiden een traditionele levensstijl met succesvolle echtgenoten en zonen van dezelfde leeftijd.

De Fransman Benoît Delhomme maakte met de psychologische thriller Mothers' Instinct een Amerikaanse remake van de Belgische film Duelles. Het originele script werd losjes gebaseerd op de roman 'Behind the Hatred' (Derrière la haine) uit 2012, van Barbara Abel.

Delhomme werd door de jaren bekend als cinematograaf van topfilms als Lawless, The Theory of Everything en At Eternity's Gate. Mothers' Instinct is echter zijn regiedebuut.

Synopsis
Het is begin jaren zestig, en beste vriendinnen en buren Alice en Celine leven een idyllische levensstijl met verzorgde gazons, succesvolle echtgenoten en zoontjes van dezelfde leeftijd.

Na een tragisch ongeluk wordt hun perfecte leven abrupt verstoord. Schuldgevoelens, achterdocht en paranoia ontwrichten de zussenband en er ontstaat een psychologische wilsstrijd waarin hun moederinstinct zich van haar meest duistere kant laat zien.

Spanning
In de trailer zien we dat dit een uiterst boeiende thriller met twee ijzersterke hoofdrolspeelsters gaat worden. Mothers' Instinct is nu te zien in de bioscopen.



NieuwsFilm