De live-actionfilm 'Moana' met Dwayne Johnson is nu al vertraagd

De live-actionfilm 'Moana' met Dwayne Johnson is nu al vertraagd

De film zou oorspronkelijk in juni van volgend jaar uitkomen, maar dat is dus niet meer het geval.

De live-action remake van Moana (ook wel Vaiana in het Nederlands) heeft een update gekregen, en het is helaas geen goed nieuws. De film is namelijk vertraagd. Oorspronkelijk stond hij gepland voor een releasedatum van 27 juni 2025.

Nu is de film met een volledig jaar uitgesteld naar 10 juli 2026. Het is niet bekend waarom dit is gebeurd, al komt dit nieuws wel in een periode waarin meerdere Disney-releases worden verschoven.

Dit jaar nog filmen
Voor fans die uitkijken naar de film is er ook goed nieuws. Dwayne Johnson, die terugkeert naar de rol van Maui in de live-actionfilm, onthulde afgelopen week wanneer ze beginnen met draaien.

"We filmen [de] live-action Moana later dit jaar," zo schrijft Johnson op Instagram. Hij doet dat in antwoord op een vraag van een fan. Verdere details over de exacte filmdatum zijn nog niet bekend

Vervolgfilm
En er is nog meer Moana op komst. Eerder dit jaar onthulde Disney-CEO Bob Iger dat Moana 2, het vervolg op de originele animatiefilm, in november van dit jaar moet verschijnen. Oorspronkelijk zou het een serie betreffen, maar die is sindsdien herwerkt tot een heuse bioscoopfilm.



NieuwsFilm

meest populair