Netflix komt met eerste beelden 'Family Pack': verfilming van bekend Weerwolven-spel

Netflix komt met eerste beelden 'Family Pack': verfilming van bekend Weerwolven-spel

De streaminggigant deelt nu al de eerste beelden van de film die in oktober te zien zal zijn.

Als je een fan bent van de Jumanji-films maar ook van het kaartspelletje 'Weerwolven' dan is de onderstaande trailer er eentje voor jou. Netflix heeft nu de eerste beelden van Family Pack gedeeld, een verfilming van het geliefde Weerwolven-spel.

Dit spelletje werd in 2003 uitgebracht door de Franse Philippe des Pallières en Hervé Marly. Het doel van het spel is simpel: iedere speler krijgt een kaart. Je bent of een burger of een weerwolf, maar alleen jij weet over welke kaart je beschikt.

Doel
De burgers moeten zien te overleven en de weerwolven te ontmaskeren. De vraag per ronde is echter of je een van de monsters uitschakelt of toch per ongeluk een onschuldige dorpsgenoot uitschakelt. Netflix heeft hier een heuse film van gemaakt en daar hebben ze niet de minste acteurs voor weten te strikken.

Het gaat hier om een Franse film, genaamd Loups-Garous (in het Engels Family Pack). Hoofdrollen zijn weggelegd voor Jean Reno, bekend van de blockbuster Léon en Franck DuBosc, bekend van de Franse klassieker Camping.

Verhaal
Een familie die dacht een leuk bordspel te gaan spelen, bevindt zich plotseling in de Middeleeuwen. Om te overleven, moeten zij het spel uitspelen en de weerwolven die het dorp teisteren, uitschakelen. Bekijk de trailer van Family Pack hieronder.



NieuwsFilm

meest populair