Sabrina Carpenter en Barry Keoghan lijken het nieuwe verliefde koppel

Sabrina Carpenter en Barry Keoghan lijken het nieuwe verliefde koppel

Sabrina Carpenter en Barry Keoghan zijn erg populaire sterren en lijken het nieuwe verliefde koppel in Hollywood te zijn.

Sabrina Carpenter en Barry Keoghan lijken het nieuwe verliefde koppel in filmland. De actrice uit Tall Girl en de acteur uit Saltburn worden al maanden verrassend vaak samen gezien.

Toen de 24-jarige zangeres ook optrad in Singapore met Taylor Swift, was ook Barry er. Maar zo lang ze zwijgen over hun relatie, mag de pers hun uitjes alleen waarnemen. Beiden zijn op het moment single. De 31-jarige acteur beëindigde vorig jaar de relatie met zijn vorige vriendin en moeder van zijn zoontje.

Samen op stap
Hier in het artikel van TeenVogue volgt zelfs een tijdlijn van de keren dat de twee sterren samen zijn gezien. Ook bij de Vanity Fair Oscar Party werden ze samen gespot. Barry grapte bij zijn fotoshoot zelfs dat hij even afgeleid was, toen Sabrina voor hem stond.

Variety legde zelfs een moment vast waarbij de twee een selfie schieten. Sabrina probeert er nonchalant onder te zijn, maar glunderen doet ze zeker. Die video is hieronder op Twitter (X) te zien.

Beiden erg populair
De Ierse Barry Keoghan is overigens erg populair door films als The Banshees of Isherin, Eternals en The Batman - en is spraakmakend met zijn dansje in Saltburn. De Amerikaanse Sabrina is een erg populair Disney-sterretje en heeft al meerdere succesvolle muziekalbums.



NieuwsFilm

meest populair