'The Spider Within': De complete korte 'Spider-Verse'-film van 7 minuten staat nu online

'The Spider Within': De complete korte 'Spider-Verse'-film van 7 minuten staat nu online

De held Miles Morales uit 'Into the Spider-Verse' krijgt een paniekaanval en heeft nu zelf hulp nodig.

Na het succes van Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018 en Spider-Man: Across the Spider-Verse uit 2023 moet waarschijnlijk volgend jaar Spider-Man: Beyond the Spider-Verse verschijnen. Als vermaak tussendoor krijgen we nu de korte film The Spider Within: A Spider-Verse Story.

De complete korte animatiefilm is vandaag op het kanaal van Sony Pictures Entertainment op YouTube verschenen. The Spider Within: A Spider-Verse Story duurt een mooie zeven minuten.

Onderwijsinitiatief en mentale gezondheid
The Spider Within is gemaakt in samenwerking met het Kevin Love Fund, gericht op de mentale gezondheid van mensen, en het onderwijsinitiatief The Hero Within. Meer informatie vind je op de website kevinlovefund.org.

In de animatiefilm The Spider Within worstelt Miles Morales, weer met de stem van Shameik Moore, met de verantwoordelijkheden die hij heeft als tiener, vriend, student en uiteraard als de 'friendly neighborhood Spider-Man'. Als hij een paniekaanval heeft, moet hij erachter komen dat het vragen om hulp net zo dapper is als het beschermen van zijn stad Brooklyn.

Complete korte film
De korte film is geregisseerd door Jarelle Dampier en geschreven door Khailia Amazan. Bekijk hieronder de fraaie korte animatiefilm The Spider Within: A Spider-Verse Story.


Naar verwachting verschijnt er na Spider-Man: Beyond the Spider-Verse een spin-off over Spider-Woman. Deze zou zich richten op Gwen Stacy / Spider-Gwen, Cindy Moon / Silk, en Jess Drew / Spider-Woman.

NieuwsFilm

meest populair