Hugh Grant overweegt andere carrière ondanks "angstaanjagend en extreem geweld"

Hugh Grant overweegt andere carrière ondanks "angstaanjagend en extreem geweld"

Hugh Grant overweegt de politiek in te gaan ondanks angstaanjagende reacties; blijft voorlopig acteur.

Hugh Grant overweegt iets anders te gaan doen, ook al krijgt hij te maken met angstaanjagend veel geweld. Die extreme reacties volgden al eens eerder toen hij vertelde wat hij zou willen doen na zijn acteercarrière.

De 63-jarige acteur vertelde in gesprek met Entertainment Weekly van de week: "Ik denk wel eens aan de politiek ingaan. Maar wat ik zie, is dat het onmogelijk is iets voor elkaar te krijgen. Echt onmogelijk."

Extreem veel geweld
Hugh is inmiddels getrouwd en vader van vijf kinderen. Hij zei over zijn poging mensen zover te krijgen om toch te stemmen rond de Brexit-campagne: "Dat overwoog ik eerder, maar het kan extreem en schokkend en eng worden voor een familie. Je brengt zoveel mensen mee."

Hugh vervolgde met: "De moeder van mijn vrouw was politicus in Zweden. Elke keer als het onderwerp voorbijkomt, zegt ze: Nee, doe het niet, Je moet elke keer water bij de wijn doen. Het is paardenruil. En tegenwoordig is het geweld ondenkbaar."

Dapper of gek
Hij zei ook: "Ik kreeg flink tegengas en weet niet of dat dat door echte mensen kwam of door bots. Maar slim was het wel. Je moet erg dapper zijn of erg gek om de politiek in te gaan in dit digitale tijdperk."

Het gesprek valt hier te lezen in dit artikel van Daily Mail. Het kwam naar aanleiding van een bekendmaking dat Hugh Grant samen met Colin Firth en Renée Zellweger in een nieuw vervolg op Bridget Jones Diary te zien zullen zijn.



Hugh is dus liever nog even een acteur in plaats van een politicus. Alhoewel Hugh Grant bij The Graham Norton Show een niet al te beste indruk heeft van zijn collega's.

NieuwsFilm

meest populair