Eindelijk weten we wat we mogen verwachten van de zesde 'Pirates of the Caribbean'-film

Eindelijk weten we wat we mogen verwachten van de zesde 'Pirates of the Caribbean'-film

De bekende producent Jerry Bruckheimer zegt dat ze gaan voor een reboot en dus andere acteurs.

Het is alweer zeven jaar geleden dat de laatste Pirates of the Caribbean-film werd uitgebracht. Lange tijd hebben we allerlei geruchten horen langskomen over hoe de volgende film eruit zal komen te zien, maar nu is de kogel daadwerkelijk door de kerk.

We hebben al eerder te horen gekregen dat Margot Robbie in een spin-off zou verschijnen of dat Johnny Depp misschien zelfs wel terug zou keren als de geliefde Jack Sparrow. Nu lijkt het erop dat het gaat om een volledige reboot.

Reactie
De wereldberoemde producent Jerry Bruckheimer heeft al aan talloze films meegewerkt, waaronder de Pirates of the Caribbean-franchise. Tijdens een recent interview waarin hij zijn nieuwste film, The Ministry of Ungentlemanly Warfare, in het zonnetje zet, heeft hij het eveneens over Top Gun.

Zo begint Bruckheimer: "Ik kan me lastig uitlaten over toekomstige 'Top Gun'-delen. Tom Cruise is iconisch en briljant. Hij maakt de ene na de andere film, maar hoeveel hij er gaat maken voor een nieuwe 'Top Gun'-film weet ik niet. Hij heeft in ieder geval een drukke agenda".

Pirates
Over een nieuwe Pirates of the Caribbean-film laat Bruckheimer wel iets meer los. Zo vervolgt hij: "We gaan aan de slag met een 'Pirates'-reboot, dus dat is heel wat makkelijker. Je hoeft niet te wachten op bepaalde acteurs, dus dit zal sneller gaan".



NieuwsFilm

meest populair