Na het vinden van een dode mot, maakt deze 'Cruella'-fan iets prachtigs

Na het vinden van een dode mot, maakt deze 'Cruella'-fan iets prachtigs

Dat is echt iemand blij maken met een dode mus...uh mot.

Youtuber Hazariel Atelier is na het vinden van een dode mot, geïnspireerd om een kostuum gemaakt door Jenny Beavan na te maken uit Cruella.

En niet zomaar een kostuum. Die ene gouden jurk die Estella, gespeeld door Emma Stone, speciaal met de hand maakt voor Barones von Hellman.

Cocon
In de scène heeft Estella de jurk al klaarstaan in de modestudio, maar ontbreken de kraaltjes nog, omdat de "idiote bezorger" te laat is met het bezorgen.

Dit is een leugen ,want de kraaltjes zijn helemaal geen kraaltjes. De kraaltjes zijn cocons. 'S nachts bevestigt Estella de cocons één voor één op de jurk.

Had nu maar mottenballen gebruikt
De glinsterende en "prachtige" jurk wordt door von Hellmans opgesloten in een kluis en hier bewaard tot vlak voor de modeshow. Bij het openmaken van de kluis blijken de duizenden motten ontpopt te zijn.



Vrees niet, Hazariel Atelier heeft voor haar nagemaakt kostuum geen echte cocons gebruikt voor de jurk. De Franse Youtuber kiest verschillende gouden stofjes om het cocon-effect na te bootsen.

Avondjurk
Na een maand patronen maken, naaien en wat geweld met een hamer heeft de kostuummaakster eindelijk de jaren '50 avondjurk uit die ene scène uit Cruella nagemaakt.

En na al die moeite vindt Hazariel Atelier het het meest gepast om de jurk te vernielen: "Je hebt gezien wat er in de film met de jurk gebeurt. Geniet nu dus nog van de jurk, want ik ga het vernietigen,"



NieuwsFilm

meest populair