Rechtzaak om topless foto's Cameron Diaz

De ster uit 'Charlie's Angels', Cameron Diaz, voelt zich gechanteerd door fotograaf John Rutter. Rutter schijnt topless foto's te hebben van Diaz uit de tijd voor ze beroemd werd. Volgens Rutter gaat het om foto's waar Diaz met een ontbloot bovenlijf behoorlijk heftige posities aanneemt.
Diaz was bereid de fotograaf een slordige 2,5 miljoen euro te betalen voor de foto's, maar zag hier vanaf en heeft de politie ingeschakeld. De actrice heeft haar advocaten gevraagd een rechtzaak aan te spannen tegen de fotograaf. De politie heeft ook al een inval gedaan in de woning van de fotograaf om de foto's op te sporen en in beslag te nemen. "De agenten kwamen zonder pardon naar binnen en hebben mijn hele huis op z'n kop gezet. Ze hebben hier maar liefst vijf uur rondgelopen en al mijn werk meegenomen. Ik heb geen idee wat er allemaal aan de hand is, ze hebben me namelijk niet gearresteerd voor iets.", zo vertelde Rutter.
Rutter laat ook van zich horen, want hij vindt dat hij copyright heeft op de foto's en ermee mag doen wat hij wil. "Mijn advocaten hebben haar de kans gegeven ze terug te kopen. Ik vond dat wel zo eerlijk aangezien men in de rij staat voor de plaatjes..."



NieuwsFilm

meest populair