Giancarlo Esposito wil terugkeren als schurk Moff Gideon voor de Star Wars-films

Giancarlo Esposito wil terugkeren als schurk Moff Gideon voor de Star Wars-films

De acteur, die bekend staat om al zijn villain-rollen, zegt dat zijn personage nog leeft.

Giancarlo Esposito speelt in zowat alle films en series waarin hij voorkomt een schurk. Denk bijvoorbeeld maar aan zijn iconische rol in Breaking Bad en The Boys. Ook was hij te zien als Moff Gideon in The Mandalorian, iets dat smaakt naar meer.

Er komen nog de nodige Star Wars-films aan, zoals The Mandalorian & Grogu-film, dat hoogstwaarschijnlijk de plaats in zal nemen van het vierde Mandalorian-seizoen. Esposito laat zich hier tijdens een recent interview over uit.

Meer
Zo zegt de acteur: "Ik hou enorm van het 'Star Wars'-universum. Ik heb nog geen plannen om terug te keren, want niemand heeft met mij contact hierover opgenomen. Ik vind het heel leuk om Moff Gideon te spelen, dus ik zeg echter niet nee tegen een terugkeer".

De villain lijkt echter toch om het leven te komen in het derde seizoen, maar daar heeft Esposito een oplossing voor: "Kom op. In het derde seizoen heeft Moff Gideon geen snor meer en je ziet allerlei klonen rondlopen. Volgens mij is het duidelijk wat hier gaande is".

Afwachten
Esposito vervolgt: "Ik weet dat de kans groot is dat Moff Gideon op een bepaald moment om het leven komt. Daar heb ik geen moeite mee, maar ik denk dat er nog wel meer in zit..." We zullen moeten wachten om te kijken of hij daadwerkelijk een terugkeer maakt.



NieuwsFilm

meest populair