Steven Soderbergh strikt twee 'James Bond'-acteurs voor zijn veelbelovende 'Black Bag'

Steven Soderbergh strikt twee 'James Bond'-acteurs voor zijn veelbelovende 'Black Bag'

De regisseur is een fan van de 007 films en maakt nu zelf een soortgelijke blockbuster.

Regisseur Steven Soderbergh heeft al de nodige sterke films geleverd, zoals Traffic en natuurlijk Ocean's Eleven. Menig acteur wil dan ook maar wat graag met de filmmaker samenwerken. Nu hebben meerdere grote namen voor zijn nieuwste project getekend.

Het gaat hier om Black Bag, een film waar nog niet zo heel erg veel over bekend is, alleen dat het hier om een thriller gaat. Het script werd geschreven door David Koepp. Hij werkte recentelijk nog samen met Soderbergh aan Presence.

Cast
Ongeveer 2 maanden geleden kregen we te horen dat Cate Blanchett en Michael Fassbender voor de hoofdrollen hadden getekend. Beide acteurs hebben al eerder met Soderbergh gewerkt: Blanchett was te zien in The Good German en Fassbender in Haywire.

Nu hebben ook twee James Bond-acteurs voor Black Bag getekend. Het gaat hier om de voormalige 007 Pierce Brosnan, die de rol op zich nam voor Daniel Craig. Ook Naomie Harris, te zien als Moneypenny in de laatste paar films, heeft een rol weten te bemachtigen.

Inspiratie
Heel erg vreemd is het niet dat Soderbergh gaat voor twee James Bond-acteurs. Hij is een grote fan van de franchise en was zelfs dichtbij het maken van een Bond-film, maar dit ging op het laatste moment niet door. Het gerucht dat nu de ronde doet is dat Black Bag een James Bond-achtige film zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair