Goed nieuws voor 'Thundercats', slecht nieuws voor 'Face/Off 2'

Goed nieuws voor 'Thundercats', slecht nieuws voor 'Face/Off 2'

'Godzilla x Kong'-regisseur Adam Wingard is al een tijdje verbonden aan beide projecten.

Regisseur Adam Wingard heeft het druk. In 2021 kwam hij met Godzilla vs. Kong en eind deze maand verschijnt het vervolg, Godzilla x Kong: The New Empire. Maar dat is niet het enige in zijn planning.

Wingard heeft namelijk genoeg projecten op de plank liggen. Zo werd in 2021 al bekend dat hij verbonden was aan een Thundercats-project, en in datzelfde jaar leerden we ook dat hij een vervolg op Face/Off zou verzorgen.

Thundercats
Wingard heeft nu een update over beide projecten. Tegenover io9 vertelt dat hij dat er in het geval van Thundercats nog steeds "actief aan wordt gewerkt. Ik weet nog niet of het mijn volgende project is, maar het is zeker een prioriteit."

Thundercats is gebaseerd op de gelijknamige animatieserie uit de jaren tachtig, die scifi en fantasy mengt. De serie gaat over katachtige krijgers die een planeet moeten beschermen van een kwaadaardige tovenaar.

Face/Off 2
De update over Face/Off 2 was helaas minder positief. De originele film met John Travolta en Nicolas Cage is een actieklassieker waarin een politieagent en een schurk van gezicht wisselen. Wingard zou een sequel schrijven en regisseren.


"Op dit moment staat dat op inactief," aldus Wingard. Het proces werd onderbroken door de dubbele staking in Hollywood afgelopen jaar. "We hadden een schrijver uitgekozen om eraan te werken (...) dus ik denk dat [we wachten] totdat zijn versie af is."

Godzilla x Kong: The New Empire
Natuurlijk is het eerst maar eens uitkijken naar Godzilla x Kong: The New Empire. De blockbuster met ieders twee favoriete monsters verschijnt vanaf 28 maart in de bioscoop. Bekijk hieronder nog eens de trailer.



NieuwsFilm

meest populair