Sylvester Stallone is open over zijn relatie met Jennifer Flavin

Sylvester Stallone is open over zijn relatie met Jennifer Flavin

Sylvester Stallone deelt wijze lessen in realityserie The Family Stallone met zijn dochters en vrouw.

Sylvester Stallone heeft een nieuwe missie. Met zijn realityserie The Family Stallone wil hij graag zijn dochters aan meer bekendheid helpen. Ook hoopt hij met hun inzichten anderen te kunnen begeleiden.

De 77-jarige ster uit Rambo, Creed en Rocky stopt niet bij vaderlijk advies. Als kijker krijg je een zeldzaam kijkje in zijn relatie met zijn vrouw Jennifer Flavin en de open gesprekken die hij voert met zijn echtgenote en kinderen.

Tijd is beperkt
Zo zegt hij in de onderstaande YouTube-video van The Family Stallone onder meer: "Je hebt maar een beperkte tijd. Besteed je tijd niet aan dodo's. De gemiddelde leeftijd van mensen is 72. Je hebt maar 3900 weekenden. Het spijt me als ik je depressief maak."

Jennifer Flavin zegt: "Jij wordt creatief als je depressief bent. Dat zet je aan het werk. Ik denk dat je in een relatie niet beiden uit balans moet hebben. Jij moet iemand hebben die die balans heeft, zodat jij kan creëren. Je bent wel rustiger geworden naarmate je ouder wordt."

Altijd even geweldig
Over zijn vrouw zegt Sylvester dan ook: "Het is onmogelijk haar niet aardig te vinden. Ze doet alles goed. Ze is een geweldige zakenvrouw, echtgenote en moeder. Ze zorgt zelfs voor de honden. En het feit dat ze met mij om kan gaan, verdient een nobelprijs."



De serie geeft goed inzicht in een familie die op zoek is naar balans. Over het begeleiden van zijn dochters in de liefde zegt Sylvester bijvoorbeeld droog: "Ik denk dat jonge liefde gepaard gaat met een vorm van waanzin. Ik ben hier om dat te voorkomen."

NieuwsFilm

meest populair