3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken op Disney+

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken op Disney+

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streamingdienst Disney+.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ook op Disney+ vind je een hoop goede thrillers. FilmTotaal heeft vandaag drie spannende films voor je uitgezocht op deze bekende streamingdienst die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Antlers (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Cooper | Cast: Keri Russell, Jeremy T. Thomas, Jesse Plemons, e.a. | Kijk direct
Julia draagt de nodige trauma's met zich mee. Ze werkt als lerares in een slaapstadje, waar ze zich het lot van haar stille leerling Lucas aantrekt. Hij maakt allerlei verontrustende tekeningen. Al snel heeft ze door dat er iets helemaal fout zit. Julia gaat op onderzoek uit en ontdekt dat de jongen een gevaarlijk geheim bewaart met beangstigende gevolgen.



The Menu (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Mylod | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, e.a. | Kijk direct
Tyler, een echte foodie, en zijn partner Margot reizen af naar een exclusief restaurant op een afgelegen eiland. Daar worden zij en de andere gasten getrakteerd op een bijzonder menu van de beroemde chef Slowik. Al snel neemt de avond een krankzinnige wending, waarbij iedereen in gevaar blijkt.



Flightplan (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Schwentke | Cast: Jodie Foster, Peter Sarsgaard, Sean Bean, e.a. | Kijk direct
Kyle Prat wil na het onverwachtse overlijden van haar man samen met haar zesjarige dochtertje Julia een nieuw leven opbouwen in Amerika. Tijdens de vlucht vanuit Berlijn verdwijnt Julia echter spoorloos aan boord. Niemand weet waar ze is of heeft haar gezien. De andere passagiers en crew geloven haar ook niet. Door alle twijfel staat Prat er helemaal alleen voor.



NieuwsFilm

meest populair