Dwayne Johnson vraagt zich af "waarom wij als mannen fluisteren over onze huidverzorging"

Dwayne Johnson vraagt zich af "waarom wij als mannen fluisteren over onze huidverzorging"

Dwayne Johnson lanceert een betaalbare verzorgingslijn met betere ingrediënten voor mannen genaamd Papatui.

Dwayne Johnson heeft een nieuwe missie. De superster uit Black Adam en Jumanji stopt een deel van zijn geschatte vermogen van 800 miljoen Amerikaanse dollar in huidverzorging voor mannen.

De 51-jarige acteur en ondernemer lanceert een betaalbare verzorgingslijn met betere ingrediënten, genaamd Papatui. Hij vertelde hier aan People dat die producten voor mannen, inclusief de verzorging van tattoos, geboren zijn in de gym.

Mannenverzorging is oké
Dwayne zei: "In de loop der jaren merkte ik dat mannen goede gesprekken kunnen hebben over trainen, herstel, ijsbaden en sauna's. En dat we kunnen praten over vrachtwagens, cheat meals en films. Maar als mij wat gevraagd werd over huidverzorging was dat niet openlijk."

Hij vervolgde met: "Dan was het: 'Mag ik je wat vragen? Wat doe jij aan je huid?' Ik heb heel vaak moeten zeggen: 'Gast, waarom zijn we aan het fluisteren?' Het is oké. We mogen dit open bespreken."

Toegankelijk vanaf nu
Dwayne vertelde ook dat het belangrijk is dat de mannenlijn toegankelijk is voor iedere man. Daarom zal het in Amerika in elk geval vanaf nu bij alle grote supermarkten liggen en online te bestellen zijn. De lijn is vrij neutraal en dus uniseks, mochten vrouwen stiekem ook belangstelling hebben in scheren en tatoeages. Meer informatie volgt op zijn Instagram.



NieuwsFilm

meest populair