Kirsten Dunst baalde van de filmset van haar oorlogsfilm: "Spontaan posttraumatische stress"

Kirsten Dunst baalde van de filmset van haar oorlogsfilm: "Spontaan posttraumatische stress"

Kirsten Dunst had moeite met heftige scènes tijdens het filmen van Civil War, dat in 2024 uitkomt.

Soms valt een film veel zwaarder dan je gedacht had. Dat overkwam Kirsten Dunst bij het maken van Civil War. De film moet in april 2024 uitkomen en gaat over een burgeroorlog in de Verenigde Staten.

Kirsten Dunst vertelde hier in een recent interview van Marie Claire dat ze best moeite had met de heftige scènes. Een deel werd voor een green screen opgenomen. Maar een deel van de actiescènes werd ter plekke getest en uitgevoerd.

Posttraumatische stress
De 41-jarige actrice uit Spider-Man en The Power of the Dog zei: "Ik schrok soms tot in mijn diepste wezen. Ik herinner me een explosie die zij oefenden. We waren in de make-up-trailer die ver van de filmset stond, Het schudde van de ontploffing."

Kirsten zei: "Er waren zoveel geweerschoten. En dan kijk je naar het nieuws en is er weer geschoten op school. Ik had een volle twee weken last van posttraumatische stress. Ik weet nog dat ik thuis kwam en me na de lunch compleet leeg voelde."

Intrigerend verhaal
Ze vertelde dat het verhaal haar intrigeerde, omdat ze verder alleen maar scenario's over zielige moeders kreeg toegezonden. Ze zei: "Er zijn weinig rollen voor actrices van mijn leeftijd. Toen ik dit las dacht ik dat ik nog nooit zoiets heb gedaan." Maar dat ze zich zo in zou leven, dat had ze niet bedacht. Meer in The Hollywood Reporter.



NieuwsFilm

meest populair