3 toffe films om vanavond op Disney+ te streamen

3 toffe films om vanavond op Disney+ te streamen

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Iron Man (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Favreau | Cast: Robert Downey Jr., Jeff Bridges, Gwyneth Paltrow, e.a. | Kijk direct
De narcistische miljardair Tony Stark staat aan het hoofd van een enorm wapenimperium. Na een demonstratie wordt hij gekidnapt en in een Afghaanse grot gevangengehouden. Daar weet hij uit te ontsnappen door een onverwoestbaar harnas te bouwen. Door het pak vervolgens te verfijnen, groeit hij uit tot de bekende held Iron Man.



Inside Out (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pete Docter & Ronaldo Del Carmen | Cast: Amy Poehler, Phyllis Smith, Bill Hader, e.a. | Kijk direct
De vader van Riley heeft een nieuwe baan gekregen en daarom moet heel het gezin meeverhuizen naar San Francisco. Riley raakt in de war door alle verschillende emoties die ze daarbij voelt. Deze emoties leven letterlijk in een controlecentrum in haar hoofd en moeten een conflict zien te overbruggen om haar herinneringen te redden.



The Jungle Book (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Favreau | Cast: Neel Sethi, Idris Elba, Bill Murray, e.a. | Kijk direct
Het mensenkind Mowgli is opgegroeid in de jungle. Wanneer de gevaarlijke tijger Shere Khan, die een hekel heeft aan mensen, de jacht op hem opent, moet Mowgli noodgedwongen een reis naar zijn herkomst maken. Dat doet hij samen met de zwarte panter Bagheera en de altijd vrolijke, zingende beer Baloo.



NieuwsFilm

meest populair