John Cena wil dit jaar ter afscheid met Dwayne Johnson worstelen in Wrestlemania

John Cena wil dit jaar ter afscheid met Dwayne Johnson worstelen in Wrestlemania

John Cena hoopt fans te verrassen met gevecht tegen Dwayne Johnson tijdens Wrestlemania 40.

John Cena is meer dan die acteur uit Argylle, Hidden Strike en Fast X. Zo schrok hij niet terug voor het zijn van een zeemeerman in Barbie en een lompe superheld in The Suicide Squad.

Maar naast zijn diverse personages is hij nog steeds een professionele worstelaar. Hij is immers nog niet officieel met pensioen gegaan bij de worstelfederatie WWF. En nu de veertigste Wrestlemania er aan komt, hopen fans dat John Cena als afscheid tegen Dwayne Johnson gaat vechten.

Wrestlemania 40
In de onderstaande YouTube-video van The Tonight Show with Jimmy Fallon vertelt John Cena: "Mensen praten over Wrestlemania 40 en speculeren dat The Rock en ik elkaar in de ring in Philadelphia gaan treffen."

Net als John Cena was ook Dwayne Johnson professioneel worstelaar voordat hij Hollywood veroverde. Het is een match in april die mensen graag zouden willen zien. John zegt: "En ze blijven praten tot dat gebeurt ... maar wij weten het nog niet. Ik ben wel vrij die dag. Maar meer zeg ik niet."

Hilarische ster
John Cena zou dus die match wel ergens willen. De spanning bouwt zich op voor de kijkers thuis. Voor nu is John Cena ook te zien in Ricky Stanicky bij Prime Video. Hij speelt opnieuw een hilarisch personage.



NieuwsFilm

meest populair