Dochter van Sylvester Stallone gaat los in datingshow: Papa kijkt vol afgrijzen toe

Dochter van Sylvester Stallone gaat los in datingshow: Papa kijkt vol afgrijzen toe

Sylvester Stallone toont zich als een beschermende en bezorgde vader in realityserie met dochters.

Met de realityserie The Family Stallone moge het duidelijk zijn dat Sylvester Stallone een erg beschermerige vader is. De 76-jarige ster uit Rocky en Rambo is iets minder heethoofdig dan vroeger, maar temperament heeft hij nog genoeg.

Des te grappiger is het voor de kijkers thuis dat een van zijn dochters meedoet aan een dating show. Waarom? Omdat ze maar niet een geschikte vriend treft en nu wel hoopt op een geschikte kandidaat. In de onderstaande YouTube-video is het duidelijk dat de actieheld zich een aantal keer moet verbijten.

Sociaal experiment
Sistine Stallone, die ook te bewonderen valt in 47 Meters Down: Uncaged, legt geblinddoekt uit waarom ze meedoet aan de show. Ze ziet het als een sociaal experiment en zegt: "Ik ben leuk om mee te zijn, ik kook heerlijk, ik hou van thuis blijven en knuffelen."

Haar ouders kijken mee op een scherm. Sylvester en zijn vrouw zijn zichtbaar geschokt. De acteur irriteert zich verschrikkelijk aan de antwoorden van zijn dochter en de mannen aldaar. Hij zegt: "Het is net een aquarium met vissen. Ik vind het niets."

Interessante kandidaat
Sistine stemt in met een kandidaat. Ze kan niet van hem afblijven en zoent hem. Ze zegt: "Hij is groot, met grote handen en een dikke nek. Daar houd ik van. Ik voel me beschermd. Hij is zo anders dan anderen met wie ik ben gaan stappen."



En Sylvester? Hij haat het en zegt: "Pure kwelling, en ik dacht dat mijn rug pijn deed." Voor degenen met toegang tot Paramount+ is de realityserie rond de beslommeringen van The Family Stallone erg vermakelijk. Voor degenen die geen toegang hebben tot die streamingdienst, bestaat gelukkig de YouTube-video ook nog.

NieuwsFilm

meest populair