Millie Bobby Brown toont steeds vaker haar ware gezicht

Millie Bobby Brown toont steeds vaker haar ware gezicht

Millie Bobby Brown is lang zonder make-up te zien voor de première van de nieuwe Netflix-film Damsel en vertelt meer over haar werk.

Millie Bobby Brown is te zien in Damsel. Die nieuwe Netflix-film ging recent in première - en Vogue mocht meelopen.

In de onderstaande YouTube-video valt op dat Millie Bobby Brown een tijd lang zonder make-up te zien is. De 21-jarige ster uit Stranger Things en Enola Holmes durft steeds vaker met puistjes en al voor de camera. Dat is best knap, want de jonge Britse actrice krijgt vaak kritiek en is daar gevoelig voor.

Volledig gestyled
Ze vertelt voordat ze volledig gestyled wordt: "Ik filmde Damsel anderhalf jaar geleden. Ik zat toen in een ander fase van mijn leven. Maar ik ben blij dat het uitkomt en dat jullie me eindelijk kunnen zien vechten met een draak."

Ook zegt Millie: "Ik wil de film eer aan doen en in dezelfde stijl gaan. De jurk symboliseert de draak met drakenschubben. Mijn personage is het slachtoffer, maar vanavond op de première is zij de draak, de winnares."

Mezelf blijven
Ze zegt ook: "Een groot deel van mijn opgroeiend leven heb ik op de filmset doorgebracht. Het was moeilijk om mezelf te vinden, doordat ik steeds iemand anders moest zijn. Wat ik nu doe, is dat ik mezelf blijf bij het aankleden en de make-up. Pas als iemand 'action' roept, ga ik in karakter."



Haar verloofde, Jake Bongiovi, is ook aanwezig in de hotelkamer. Hij steelt de harten van het team en de kijkers, want hij werpt zich op als gastheer en assistent - en doet dat nog goed ook.

NieuwsFilm

meest populair