Nerveuze Lily Gladstone slikt paddenstoelen van Cate Blanchett als zoete koek

Nerveuze Lily Gladstone slikt paddenstoelen van Cate Blanchett als zoete koek

Lily Gladstone ontvangt tips van Cate Blanchett om de stress voor de Oscars te overleven.

Lily Gladstone wordt overladen met filmprijzen voor haar rol in Killers of the Flower Moon. Toch raakt ze niet gewend aan de aandacht en de toespraken die zij moet geven. Ze bekent zelfs ongelooflijk nerveus te zijn voor de aankomende Oscars-uitreiking.

Gelukkig krijgt ze hulp van sterren die dezelfde druk hebben gevoeld in hun leven. Hier in een exclusief interview met People vertelt Lily dat ze tips kreeg van Cate Blanchett om de hectische dagen richting de Oscars te overleven.

Paddenstoelen pakken
Lily zegt: "Haar grote tip was om je adaptogene paddenstoelen te blijven nemen, wat ik geweldig advies vind. Het is iets aan zelfzorg dat ik gemakkelijk op kan pikken van iemand die een van de briljantste sterren ooit is."

Het 'denk-aan-jezelf-advies' van de actrice uit Tár kwam bij een van de filmprijzen en verraste Lily. Lily zegt: "Ze is in mijn ogen de beste actrice van haar generatie. Je groeit op met iemand als idool en je denkt dat er een tip komt omtrent acteren of genieten van het moment."

Geluksbedels mee
Naast dat advies zal Lily ook een paar geluksbedels in haar tas doen. Cate Blanchett kwam ze voor het eerst tegen bij het festival in Cannes. Lily vertelt meer in de onderstaande YouTube-video van AP Archive.



NieuwsFilm

meest populair